text trade   -    servicii de traducere

english franēais deutsch italiano romānă

Engleză, franceză, germană, italiană şi romānă, īn orice combinaţie. Şi altele, la cerere

 
Links
Google

 

Plasaţi-vă

link-ul aici

 
Clienţi şi parteneri

 

 text trade - the translation service

 

Condiţiile dumneavoastră sunt şi ale noastre. Trimiteţi-ne versiunea dumneavoastră de contract cu furnizorii şi, dacă nu include clauze ieşite din comun, probabil că o vom accepta ca atare. Vă rugăm doar să includeţi o clauză cu sensul de mai jos, privind responsabilitatea.

Tarifele sunt negociabile īn funcţie de dimensiunile şi formatul fişierelor de tradus, dar nu depind de perechea de limbi. Trimiteţi-ne o mostră din proiectul dumneavoastră şi o estimare a numărului de cuvinte de tradus, iar noi vă vom face o ofertă concretă.

Fiindcă specialitatea noastră o constituie traducerile tehnice, suntem de asemenea obişnuiţi cu cele mai stricte clauze de confidenţialitate. Important: TEXT TRADE nu execută traduceri autorizate şi/sau legalizate conform legislaţiei romāneşti īn vigoare.

AVEAŢI NEVOIE DE O TRADUCERE. ACUM AŢI GĂSIT TRADUCĂTORUL.

Responsabilitate: Clientul este proprietarul traducerii si al tuturor drepturilor asupra acesteia, deci singurul care decide asupra modului īn care este utilizată. Ca urmare, traducătorul nu poate fi făcut responsabil īn nici un fel, legal, material sau de altă natură, pentru nici un efect pe care īl produce utilizarea traducerii.